​Velkommen til Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej i Kgs. Lyngby​

​Erfaren tandlæge tæt ved Bagsværd

Leder du efter en tandlæge i nærheden af Bagsværd, som kan hjælpe dig med at bevare et sundt smil? Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej hjælper vi dig med at få sunde og stærke tænder, som giver dig et flot smil og sikrer dig mod fremtidige tandproblemer. Vi er to kvindelige medarbejdere i klinikken, en tandlæge og en klinikassistent, med mange års erfaring inden for faget. I vores hyggelige klinik tilbyder vi en omsorgsfuld og professionel kvalitetsbehandling, hvor du kan slappe af, mens vi hjælper dig og dine tænder på rette vej. Vores klinik er placeret i Kongens Lyngby. Her ligger vi blot 2 km. fra Lyngby station, og vi er derfor en let tilgængelig tandlæge, hvis du kommer fra Bagsværd, Virum eller omegn.


Den rette behandling til dit behov - Tandlæge Nær Bagsværd

Vejen er kort til et sundt smil med vores assistance. Hvis du har ondt i din tand, eller hvis du har en knækket tand, som du ønsker at få repareret, så hjælper vi dig gerne.

Som tandlæge tæt ved Bagsværd, har vi mulighed for at tilbyde dig en bred vifte af behandlinger, som passer præcis til dine tænders behov. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med en regelmæssig undersøgelse, en rodbehandling eller en kosmetisk behandling. Det kan for eksempel være, hvis du har en misfarvet tand, som du ønsker at få afbleget.

Inden vi begynder vores behandling, tager vi altid en dialog med dig omkring behandlingen, da vi tror på, at god og åben kommunikation med vores patienter er afgørende for et godt behandlingsforløb. Når du besøger vores klinik, kan du efter vores samtale, således trygt læne dig tilbage og nyde, at du har overdraget ansvaret for dine tænder til os.

Disse behandlinger yder vi

Undersøgelse
​​
Paradentose

Fyldninger

Rodbehandlinger
Tandkrone og Broer
Tandimplantater

Vores kompetente team

Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej nær Bagsværd vil du møde et kompetent team af medarbejdere, som alle har samme mål om at gøre dit tandlægebesøg så godt som muligt. Vi har stor erfaring og viden inden for tandlægefaget, og vi sørger for at holde os løbende opdateret på området. Det gør vi blandt andet gennem sparring med hinanden på klinikken og gennem kurser og konferencer. På den måde vil vi sikre at give dig som patient den mest opdaterede behandling. Vi er herudover opmærksomme på at være teknologisk opdateret, og vi sørger for at have et godt kendskab til de nyeste teknikker og det nyeste teknologiske udstyr, da vi mener, at dette også har en stor betydning for kvaliteten af en tandbehandling. Det betyder, at vi kan tilbyde behandlinger af høj kvalitet, der er så skånsomme som muligt.

 


Alle medarbejdere hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej arbejder sammen målrettet for at holde vores patienters tænder så stærke og pæne livet ud, som muligt. Vi har fokus på en god forebyggelse og en korrekt og professionel behandling, hvis der skulle opstå tandproblemer. Hos os vil du møde en omsorgsfuld tandlæge, som sætter dig i centrum. Vi tager os altid god tid til den enkelte af vores patienter. Når du kommer ind til en behandling eller et eftersyn hos os, tager vi altid en samtale med dig og sørger for at holde dig informeret, så du kan føle dig tryg. Det er vigtigt for os, at du føler dig rolig og veltilpas ved et tandlægebesøg, og det gør vi vores bedste for at medvirke til.

Så hvis du søger en kompetent og professionel tandlæge i nærheden af Bagsværd er Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej et oplagt valg.

Besøg din tandlæge nær Bagsværd

Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej nær Bagsværd har vi nogle hyggelige rammer og en behagelig atmosfære. Vi har gjort vores bedste for at gøre vores omgivelser behagelige, så du som vores patient kan slappe af og føle dig godt tilpas under dit tandlægebesøg. Klinikken er lys og moderne, og du vil blive mødt af et venligt personale, som vil tage godt imod dig. Så som patient hos os vil du blive behandlet i behagelige rammer af dygtige og kompetente tandlæger.

Lider du af tandlægeskræk?

Hvis du føler dig utilpas ved at skulle til tandlæge, og du ikke kan lide at få tandbehandlinger, står vi hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej klar til at hjælpe dig. Mange mennesker er utilpas ved at skulle til tandlæge, og mange lider også direkte af tandlægeskræk. Derfor er vi meget opmærksomme på at tage hånd om frygten, og gøre vores patienter så trygge og veltilpasse ved at skulle til tandlæge, som muligt.

Vi har en lang erfaring med at hjælpe mennesker ud af deres tandlægeskræk, så du kan trygt tage kontakt til os, hvis du gerne vil komme din tandlægeskræk til livs. Vi ved, hvordan du har det, og vi har en professionel tilgang, så vi så godt som muligt kan gøre dig rolig og tilpas ved dit tandlægebesøg. Vi har dig i centrum, og vi sørger for at tage en god snak med dig, hvor vi kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Den bedste måde vi kan hjælpe dig på er ved, at du fortæller os, hvordan du har det. Så hold dig ikke tilbage med at tale med os og involvere os, så vi kan tilpasse vores behandling lige efter dig. Når vi ved, hvordan du har det, har vi mulighed for at berolige og informere dig og give dig den mest skånsomme behandling.

Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej ved vi, hvor vigtigt det er at prioritere både de forebyggende tandeftersyn og behandlingerne, hvis der er opstået tandsmerter eller andre problemer. Et stærkt og pænt tandsæt er i høj grad forbundet med en god forebyggende tandpleje. Her er tandeftersynene hos tandlægen meget vigtige, fordi vi her har mulighed for at tage eventuelle tandproblemer i opløbet og rense tænderne, så der ikke opstår tandsygdomme, huller og andet. Det er derfor vigtigt at prioritere sine tandeftersyn, så en fobi for tandlægebesøg ikke skal stå i vejen for pæne og sunde tænder. Hvis du har fået tandsmerter, problemer med tandkødet eller andre gener, er det selvfølgelig også vigtigt at få handlet, så problemerne ikke udvikler sig yderligere. Tandproblemer går sjældent væk af sig selv, og en behandling eller en vurdering af en professionel tandlæge vil være vigtig for at holde tænderne stærke og undgå gener og især problemer senere hen.

Hvis du lider af tandlægeskræk, og du ikke vil lade det stå i vejen for flotte og sunde tænder, er du altid meget velkommen til at kontakte Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej. Vi ligger tæt på områder som Bagsværd, og vi er nemme at komme til i både bil og med offentlig transport. Ring til os og tag en snak med os om din eventuelle forbeholdenhed over for et tandlægebesøg. Så hjælper vi dig godt igennem.

Tæt ved Lyngby station med mulighed for parkering

Hvis du er på udkig efter en dygtig tandlæge i Bagsværd eller omegn, er vores klinik en rigtig god mulighed. Vores klinik er nemlig centralt placeret i Kongens Lyngby. Vi er således lette at finde uanset, hvilket transportmiddel du benytter. Hvis du tager et tog til Kongens Lyngby, skal du kun gå 2 km. for at finde vores klinik. Og hvis du er i bil, har du mulighed for at parkere lige i nærheden af vores klinik. Du kan læse mere om os, vores klinik og vores behandlinger her.​ Vi glæder os til at se dig!

​​

Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej

Sorgenfrigårdsvej 78

2800 ​Kongens Lyngby​​

Telefon: 45874850