​Velkommen til Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej i Kgs. Lyngby​

Hvorfor skal man bruge tandtråd?

Du børster selvfølgelig dine tænder hver dag, men har du også styr på tandtråden? Tandtråd er et vigtigt hjælpemiddel i den daglige tandpleje, men bliver desværre glemt af mange. Det er dog en god idé at gøre tandtråden til en vane hver aften, når tandbørstningen er overstået.​

Læs mere

​Husk lige tandbørsten!

Lige fra barnsben har vi lært, at man skal børste tænder dagligt for at holde mundhulen ren og opretholde god tandhygiejne. Karius og Baktus skal holdes væk, så man ikke får huller i tænderne. Men god mundhygiejne kræver lidt mere omhu end en halvhjertet omgang med tandbørsten inden sengetid. 

Læs mere

​Hvordan slipper man af med dårlig ånde?

Er der et problem, der er så pinligt som dårlig ånde? Det er næsten tabu at nævne, hvis folk har dårlig ånde, selvom det er generende for omgivelserne og ærgerligt for den person, der lider under det, måske uden selv at vide det.

Læs mere

​Paradentose – den skjulte tandsygdom

Paradentose kaldes også ”de løse tænders sygdom”, og det er en tandlidelse, som de fleste af os bliver ramt af i løbet af livet. Den rammer først og fremmest folk over 30, og sygdommen er svær at opdage, da den normalt ikke giver symptomer. 

Læs mere

Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej

Sorgenfrigårdsvej 78

2800 ​Kongens Lyngby​​

Telefon: 45874850