​Velkommen til Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej i Kgs. Lyngby​

Få sunde tænder hos din tandlæge nær Virum

De fleste mennesker er rigtig gode til at huske tandbørsten. Men selvom du børster dine tænder minimum to gange om dagen, er det stadigvæk en nødvendigt at besøge din lokale tandlæge indimellem.

Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej hjælper vi dig med at holde dine tænder sunde og raske. Vi er en tandlæge i Kongens Lyngby, tæt ved Virum, med mange års erfaring inden for tandpleje, og vi kan således tilbyde dig en bred vifte af forskellige behandlinger, som passer til dig og din munds behov. I vores øjne er god kommunikation en vigtigt del af vejen til et sundere tandsæt. Vi sørger derfor for at informere dig inden, under og efter din behandling, så du blot kan læne dig trygt tilbage og lade tandeksperterne klare resten. Det er især vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge. Vi har af den grund skabt en afslappende atmosfære i vores klinik, hvor vi med omhu og omsorg kan yde tandbehandlinger af høj kvalitet.

Tandlæge Nær Virum

Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej tilbyder vi en lang række behandlinger, så du kan holde dine tænder sunde, stærke og pæne. Vi anbefaler, at du besøger din tandlæge hver 6.-9. måned for at kontrollere dine tænders sundhedstilstand. En undersøgelse af dine tænders sundhed er med til at forebygge mod smertefulde huller. Hvis du søger en tandlæge nær Virum, som kan hjælpe dig mod eksempelvis en tandpine eller en knækket tand, har vi desuden ekspertise inden for tandpleje og kosmetiske tandbehandlinger. Vi gør altid vores bedste for dine tænder, og sørger samtidig for, at det er en positiv og behagelig oplevelse at gå til tandlægen.
​​

Disse behandlinger yder vi

Undersøgelse
​​
Paradentose

Fyldninger

Rodbehandlinger
Tandkrone og Broer
Tandimplantater

Omsorgsfulde og kompetente tandlæger
Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej nær Virum vil du blive mødt af et kompetent team af medarbejdere, som alle går professionelt og omsorgsfuldt til værks. Vi har en stor erfaring og viden om vores fag, og derfor er vi i stand til at give behandlinger af høj kvalitet.

Det er vigtigt for os at give vores patienter den bedst mulige behandling. Det forsøger vi at gøre på flere forskellige måder.

Noget af det, vi gør, for at holde vores behandlinger i top, er løbende at holde os ajour om den nyeste viden inden for tandlægefaget. Det gør vi i høj grad gennem sparring og videndeling internt på klinikken og også gennem kurser og konferencer inden for tandlægeområdet.

Noget andet vi gør for at kunne tilbyde behandlinger af høj kvalitet, er at sørge for at have det nyeste udstyr og benytte de nyeste teknikker til behandling. Det er vigtigt for at gøre vores behandlinger så skånsomme men virkningsfulde som muligt.

Herudover har vi gjort vores bedste for at sætte nogle behagelige rammer for dit tandlægebesøg gennem nogle moderne, lyse omgivelser. Vores klinik har en hyggelig atmosfære for at gøre dig så tilpas og afslappet som muligt. Det mener vi er vigtigt for en god oplevelse med sin tandlægebehandling.

Generelt er alle medarbejdere hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej optaget af at give en omsorgsfuld og grundig behandling, hvor du som patient hele tiden bliver inddraget og informeret. Vi tager os god tid til en snak med dig, hvor vi kan vende eventuelle spørgsmål og hvor vi meget gerne fortæller uddybende om vores behandlinger. Vi rådgiver og hjælper dig til at træffe de rette valg for behandlinger, så du får det, der passer bedst til dig og din pengepung.

 

Alt i alt får du hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej nær Virum en tandlæge, som er kompetent, erfaren og omsorgsfuld i sit arbejde. Du kan derfor føle dig helt tryg og rolig ved et tandlægebesøg hos os. Så hvis du søger en kompetent og professionel tandlæge i nærheden af Virum er Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej et oplagt valg. 

Få hjælp ved tandlægeskræk

Hvis du lider af tandlægeskræk, er du ikke alene. Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej nær Virum har vi en lang erfaring med at hjælpe mennesker du af deres tandlægeskræk, og vi har en professionel tilgang. Vi kan rådgive dig og give dig råd til at komme over din frygt, så du kan blive mere rolig og veltilpas ved at skulle til tandlæge. Vi ved, hvordan du har det, og vi har stor forståelse for, at det ikke er nemt. Derfor tager vi dig alvorligt og gør vores bedste for at hjælpe dig, hvis du kontakter os og fortæller os om din frygt. Når vi ved, hvordan du har det, har vi de bedste forudsætninger for at give dig den helt rigtige behandling. Her kan vi tage hensyn til det, der er vigtigt for dig, og vi kan give dig viden eller andet, som du har brug for. 


Det er vigtigt at prioritere både de forebyggende tandeftersyn og behandlingerne, hvis der er opstået tandsmerter eller andre problemer. En god, forbyggende tandpleje er alfa omega for et stærkt og pænt tandsæt, og her er tandeftersynene hos tandlægen meget vigtige. Ved tandeftersynene får man mulighed for at tage tandproblemer i opløbet, så det ikke når at udvikle sig så meget. På den måde kan man øge chancen for at holde sine tandbehandlinger små og simple og tandlægeregningerne lave. Det er derfor det er vigtigt at prioritere sine tandeftersyn. Det er selvfølgelig mindst ligeså vigtigt at få behandlet sine tænder, hvis der er opstået problemer.

Derfor gør din tandlæge hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej nær Virum sig bedste for at undgå, at din fobi for tandlægebesøg skal stå i vejen for pæne og sunde tænder. Problemerne går sjældent væk af sig selv, så hvis du oplever smerter eller gener i tandsættet, står vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak.


Her finder du os

Vores hyggelige lille klinik befinder sig i Kongens Lyngby. Og vi er således en tandlæge, som også er let at komme til, hvis du bor i Virum. Vores adresse er Sorgenfrigårdsvej 78, 2800 Kongens Lyngby, og vi er placeret tæt på Lyngby station. Der er ca. 2 km. fra stationen, så du har mulighed for at cykle eller gå hen til klinikken. Du har desuden mulighed for at parkere tæt ved vores tandlægeklinik, hvis du er i bil.

Kontakt os
Hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej arbejder vi alle målrettet for at holde vores patienters tænder så stærke og pæne, som muligt. Vi har fokus på forebyggelse og en professionel behandling, hvis der skulle opstå tandproblemer. Hos din tandlæge nær Virum vil du blive mødt af et venligt personale, som vil tage godt imod dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej, hvis du har behov for en professionel og omsorgsfuld kvalitetsbehandling, som passer til dit behov. Vi kan i fællesskab finde frem til den rette behandling, og sammen finde en tid, som passer dig. Vi glæder os til at møde dig.​ Ring til os eller send os en email for tidsbestilling, spørgsmål eller andet. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Tandklinikken Sorgenfrigårdsvej

Sorgenfrigårdsvej 78

2800 ​Kongens Lyngby​​

Telefon: 45874850